Szilveszteri Vacsora 2019
Aperitif: Borssó Habzóbor /100 ml/, Campari-narancs, Aperol Spritz, Pálinka
Amuse bouche /Nyúl hasé homoktövis lekvárral
vegetáriánus: Erdei gombás hasé
***
Füstölt kacsamájhab tokaji zselével
vegetáriánus: Kéksajt mousse tokaji zselével
Gróf Degenfeld Muscat Blanc 2017 Tokaj /100 ml/
***
Gyöngytyúk consommé, hússal töltött raviolival
vegetáriánus: Körtés paszternák krémleves
***
Fésűkagyló tőzegáfonyával, paszternákkal és dióval
vegetáriánus: Szarvasgombás túróval töltött házi ravioli
Borssó Chardonnay 2018 Erdély /100 ml/
***
Malaccsászár lencsékkel (vörös, puy, beluga)
vegetáriánus: Grillezett tofu lencsékkel (vörös, puy, beluga)
Kreinbacher Öreg Tőkék Bora 2017 Somló /100 ml/
***
Kacsamell kukorica lepénnyel, birsalmával és gesztenyével
vegetáriánus: Sütőtökös pite gesztenyével
Kovács Nimród 777 Pinot Noir 2016 Eger /100 ml/
vagy
/előzetes választás szükséges!/
Zsályás-sonkás borjúszűz sütőtökös gratin burgonyával, vargányával és bordás kellel
vegetáriánus: Sütőtökös pite gesztenyével
Vylyan Montenuovo Cuveé 2015 Villány /100 ml/
***
Francia csokoládé torta tonkababbal és sós karamellel
Matias Jégbor (Ice wine) 2011 Pécs /50 ml/
Élő jazz zenével!
A menüsor ára borokkal, ásványvízzel és kávéval: 49.000 forint/fő
Korai ültetés 18:30 – vacsora kezdés 19:00
vagy
Késői ültetés 20:30 – vacsora kezdés 21:00
(Megteszünk mindent, hogy az ajánlott menüt tartani tudjuk, de kérjük vegyék figyelembe, hogy friss alapanyagokat használunk, ezért módosítás előfordulhat a piaci kínálat függvényében)