VIDEÓS ÉLMÉNYWEBOLDAL / VIDEO BASED EXPERIENCE AHEAD


BELÉPÉS (MAGYAR)
ENTER (ENGLISH)
Kapcsolódó filmek megtekintése ( 1 )
Bővebben a Borssóról

Kapcsolódó filmek megtekintése

Kapcsolódó filmek

Bemutatkozunk

A recept

 

Végy egy csapatnyi elhivatott szakácsot, adj a kezükbe minőségi alapanyagokat, tégy hozzá egy leheletnyit a francia konyha charme-jából és egy csipetnyit a magyar vendégszeretetből, végül sózd és borsozd ízlés szerint – össze is állt a Borssó!

A mi séfünk – avagy séfjeink

 

Egyre többen rajonganak a fúziós konyháért, meg azokért a sztárséfekért, akik nem csak itthon érnek el káprázatos eredményeket, hanem a nemzetközi gasztro-porondon is. Mi ebben egy kicsit formabontók vagyunk és a sztárséfekkel szemben a tökéletes csapatban hiszünk, akiknek a főztje bárkiével felveszi a versenyt, itthon és külföldön egyaránt.

 

Ötcsillagos alapanyagok

 

Első számú alapszabályunk: jó étel csak friss és hibátlan alapanyagból készülhet. Ezért is járunk rendszeresen a piacra. Élmény látni, milyen szakértő figyelemmel és gondossággal válogatják össze a napi menüsorhoz szükséges zöldségféléket, kipróbált termelői választékából. Szakácsaink ugyanis elsősorban a friss hazai alapanyagokban hisznek. Meg a franciákéban, mert van, amiből igazán jót csak Franciaországban lehet kapni. Ezzel nem is tudunk vitatkozni. Ami nálunk nincs, azt onnan rendeljük meg.

A vendéglátás művészete

 

Hitünk szerint a jó kiszolgálás olyan, mint a jó smink: szinte láthatatlan, de a tökéletes szépséget is szebbé varázsolhatja. Nálunk nem felszolgálókkal találkozol. Ha a Borssóba jössz, pincérünk a házigazdád lesz. Olyan szívélyes vendéglátó, aki nem csak arról adhat pontos tájékoztatást, hogy éppen mi fő a konyhában, hanem abban is megbízható tanácsadód lehet, hogy melyik italunk az, amelyik az étel ízét még élvezetesebbé teszi.


Déja vu

 

Imádjuk a franciák semmihez sem hasonlítható étkezési kultúráját, és szeretjük a kihívásokat is. Ezért amikor a Borssó koncepcióját megálmodtuk, úgy döntöttünk, hogy francia bisztrót nyitunk Pesten. Egy jó és hangulatos helyet, finom ételekkel. Egy olyan bisztrót, ahova pólóban és farmerben is bármikor beugorhatsz egy finom falatra vagy italra. Egy olyan nem hivalkodó, de elegáns éttermet, ahová szívesen hívod meg a kedvesedet egy romantikus vacsorára,  vagy a barátaidat, vagy akár az üzletfeleidet egy munkaebédre.

Térj be hozzánk ma! A Kálvin tértől és a Szabadság-híd pesti hídfőjétől alig pár perc, és máris ránk találsz a belvárosban, a Királyi Pál és a Képíró utca sarkán. Bisztrónkban a hétvégeken élő jazz zene szól, s a terasz fölött színes lampionokból árad a fény. Úgy, mint Párizsban…

 

Szeretettel várunk!

Eisenbart Antal és a Borssó Csapata

Ja, és még valami: a bourguignonunk kifejezetten isteni. Még a franciák szerint is. Ők meg aztán csak értenek hozzá…